donderdag 29 februari 2024

2024 Nieuwe Naam: Studio Estate in Sciacca (Sicilië)

Na een korte winterstop, met tijd om het hier en daar wat op te frissen, zijn de 2 appartementen er weer helemaal klaar voor:

dezelfde prachtige appartementen met zeezicht in Sciacca (Sicilië), dezelfde geweldige gastvrouw & gastheer Jasmijn & Enzo, dezelfde locatie. Alleen een nieuwe naam: Studio Estate Sicily. Blijft een heerlijk plek om te logeren.

Tevens kun je op de website www.studioestatesicily.com gratis 2 gidsen downloaden: Stadsgids Sciacca en Gids Sicilië. Allerlei mooie plekjes en weetjes staan hierin. Kun je alvast inspiratie opdoen en voor-genieten voor vertrek.

  







Je kunt natuurlijk zelf Sciacca en omgeving ontdekken, als je in een van de appartementen van Studio Estate logeert, maar je kunt ook met Enzo mee "op tour". Hij laat je, behalve hotspots, ook andere mooie plekjes van Sciacca en de regio zien.


En kijk
 in mijn blog-post van februari 2023 naar mijn eigen ervaring met deze prachtige appartementen. Heb er toen een week door mogen brengen en dat kan ik iedereen aanraden. Ook vind je in dat blog een heleboel foto's van dit prachtige stadje en haar omgeving.

Maar stel dat jij zelf ook droomt van een eigen plekje op Sicilië? Dan kun je nu daarvoor ook terecht bij Jasmijn & Enzo. Je kunt via hun website www.studioestatesicily.com een (gratis) gids aanvragen, met allerlei tips over waar je aan moet denken, met betrekking tot:

afspraken om te bezichtigen, (eventueel) renoveren van je toekomstige droomhuis, het financieren (hoe doe je dat op Sicilië), het kopen van je droomhuis etc. Maar Jasmijn & Enzo kunnen je ook persoonlijk helpen met het zoeken van een huis, het opknappen van het huis etc. Via bovengenoemde website kun je contact met hun opnemen voor meer informatie.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten